Va passar ací

/Va passar ací
Va passar ací 2022-03-24T17:01:00+00:00

Programa d'entreteniment produït per Buenpaso Films i El Balcó Produccions per a À Punt Mèdia. 78 reportatges per a conèixer històries singulars i curioses que han passat als pobles i a les ciutats de la nostra terra. Una guia per a que les valencianes i els valencians redescobrim la nostra comunitat d'una forma amena i entretinguda.

Sinopsi

Els nostres pobles i ciutats estan plens de racons en els que han passat coses increïbles, llocs en els que s’ha fet història, carrers que presenciaren esdeveniments que, encara que ningú ho recorde, de sobte canviaren les nostres vides. Quantes voltes hem passat per algun d’aquests llocs sense saber-ho? Quants d’aquests llocs visitaries si saberes què Va passar ací?

Va passar ací és la guia per a que les valencianes i els valencians redescobrim, amb una mirada diferent, la història dels nostres pobles i ciutats. Un manual per a conèixer a fons els carrers i els llocs simbòlics, els racons desconeguts i el significat dels seus monuments.

Una forma amena d’apropar la Comunitat Valenciana als ciutadans i les ciutadanes que la integrem.

Una producció de Buenpaso Films i El Balcó Produccions
Sota llicència de: Visiona TV
Per a
À Punt Media
Productors executius Enric Viciano i Dolors Martorell
Producció Executiva Natacha Blay – À Punt Media

————————————————————————————

Fitxa Tècnica

Realització: Albert Montón i Guillermo Domeque – Redacció: Carolina Castanyer,
Iván García, Bernat Palomero, Carmen Pastor, Débora Barriga, Eva Terol –
Direcció de Producció: Dolors Martorell – Cap de Producció: Ramón Alòs – Operador:
José Luis Domingo – Altres Operadors: Sergio Navarro i Yolanda González –
Edició: María José Fuentes, Javier Puchades i José Luis García – Postproducció de So: Pedro Aviñó – Grafisme: Jano Sempere – Sintonia: Jordi Sempere – Locució: Francesc Anyó -Auxiliars de Producció: Santi Cabo i Irene Arnau